CamPost – egyetemi épületek

Szolgáltatásunk segítségével könnyen, gyorsan, és költséghatékonyan el tudod érni a budapesti egyetemistákat és főiskolásokat.

Ha már próbáltad a plakátolást kivitelezni felsőoktatási intézményekben, szembesülhettél azzal, hogy vannak olyan iskolák, ahol egyáltalán nem engedik a plakátok kihelyezését, vagy nagyon körülményes.
Van, ahol HÖK-ös matrica, vagy pecsét szükséges a plakátokra, hogy legális legyen a kihelyezés, van, ahol legalább háromszor vissza kell menni, hogy el tudd intézni az engedélyeztetést, van ahol pénzt (is) kérnek érte.

Mi ezeket az utakat kitapostuk, a HÖK-ös kapcsoltokat kialakítottuk, már csak élned kell vele.

VetPost – állatorvosi rendelők

VetPost szolgáltatásunkkal a kisállattartókat tudjuk hatékonyan elérni.

Jelenleg Budapesten több mint 100 állatorvosi rendelőben tudjuk legálisan kihelyezni A4-es és A3-as méretben plakátokat. Reklámanyag (szórólap) kihelyezésére is van lehetőség.

WalkPost, RollPost – Mozgóplakát

Rollpost/walkpost a proakt mobil plakátja. Izeg, mozog, kimagaslik, gördül, és még szórólapot is oszthat.

Mozgó plakátjaink működhetnek sétálva, vagy görkorcsolyával szerelve, közterületen, rendezvényhelyszíneken, zebraemberként.

Megcélozható célcsoportok:
autósok –> pl. walkpost/rollpost zebraember
– közterületen mozgó gyalogosok: 18+ férfiak/nők, stb.
– rendezvényhelyszíneken rendezvényre látogatók

Rollpost/walkpost mozgó plakát szolgáltatásunk tartalmazza a következőket:

– tanácsadás a túraútvonal meghatározásában
szervezés, ellenőrzés, koordinálás
– folyamatos kommunikáció
– hostessek, koordinátorok, csoportvezetők, ellenőrök fizetése, díja
visszajelzés a kampány végén: fogadtatás, reakció stb.
– plakát felületének bérleti díját

Ha kérdésed merült fel, vagy rendelni szeretnél: gall.tunde [@] proakt.hu

OLYMPUS DIGITAL CAMERA BGF Alkotmány dinamit-zenekar-plakat-kihelyezes-campost-egyetemeken-proakt SE Állat mateksoft-campost-plakat-kihelyezes-egyetemeken-proakt MAX plakát 2012. június - ELTE AJK oktker-eskuvoszervezo-campost-plakat-kihelyezese-egyetemeken-proakt omd-9-campost-egyetemi-plakat-kihelyezes omd-10-campost-egyetemi-plakat-kihelyezes redland-campost-plakat-kihelyezese-egyetemeken-proakt tradenet-campost-plakat-kihelyezese-egyetemeken-proakt tudomany-nyelviskola-campost-plakat-kihelyezes-egyetemeken-proakt zerocom-twins-alt.isk-plakat-kihelyezes-proakt SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC proakt-rollpost-gorkorcsolyas-mozgoplakat-16